فنچ
?????????
?????? ??

پویان ? وبلاگ.این وبلاگ برای ارائه مطالب به دانشجویان ساختم و امیدوارم مطالب وبلاگ مورد استفاده شما قرار بگیره 09301011105
????? : poyan24@gmail.com



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 307
بازدید دیروز : 687
بازدید هفته : 994
بازدید ماه : 1612
بازدید کل : 141892
تعداد مطالب : 756
تعداد نظرات : 64
تعداد آنلاین : 1



جاوا اسكریپت


?
???????: پویان |
دو شنبه 22 فروردين 1390 |
<-CategoryName->

فنچ
فنچ (سهره) این پرنده های کوچک را با نام خارجی فنچ finch می شناسیم اما در زبان فارسی انها را سهره می نامند.

 



فنچ (سهره) این پرنده های کوچک را با نام خارجی فنچ finch می شناسیم اما در زبان فارسی انها را سهره می نامند.
سهره (فنچ) راه راه سفید white zebra finch این پرنده حاصل نخستین جهشهای سهره راه راه است. بین جنس نر و ماده ان تفاوتی دیده نمی شود.
ـ پراکندگی جغرافیایی: در اکثر قسمتهای استرالیا جز بعضی از مناطق جنوبی و شبه جزیره کیپ یورک یافت می شود. این پرنده همچنین در جزایر فلورس به طرف شمال تا اسرالیا پراکنده است.
ـ اندازه: ۱۰ سانتی متر
ـ جیره غذایی: مخلوطی از ارزن، دانه قناری ساده و سبزیجات.
ـ پرندگان نابالغ: منقار سیاهی دارند.
ـ تعیین جنسیت: منقار پرنده ماده کم رنگتر می باشد و فاقد نقش و نگاری است که بر روی سینه و پهلوی پرنده نر دیده می شود.
ـ ویژگی و جزابیتهای این پرنده: پرنده ای بسیار شاداب و فعال است که خیلی زود با محیطهای مختلف سازگار میشود، به دست اوردن جوجه از ان نیز بسیار اسان است.
سهره راه راه سالهاست که اهلی شده است و در حال حاضر وارتیه های رنگی مختلفی از ان یافت میشود. از جمله اولین انواع این پرنده (موتاسیون) سفیدرنگ است که پیدایش ان به پیش از سال ۱۹۲۱ میلادی باز می گردد. در این پرنده ، هم جنس نر و هم جنس ماده یکدست سفید می باشند. نوع مشابه ولی مجزایی به نام سفید پهلو شاه بلوطی نیز وجود دارد که در ان نقش و نگارهای رنگی بدن محفوظ مانده و فقط رنگ سایر نقاط سفید شده است.
سهره راه راه حنایی fawn zebra finch در این پرنده نر، تمام تمام نقش و نگارهای رنگی روی بدن محفوظ مانده است، فقط سایر نقاط بدن ان به رنگ قهوه ای روشن درامده است.
سهره سفید پهلو شاه بلوطی chestnut flanked white پرنده ای که در تصویر مشاهده می کنید، از انواع رنگی این پرنده است.با توجه به وجود نقش و نگار نقطه مانند در روی پهلوی این پرنده،این پرنده یک سهره سفید پهلو شاه بلوطی نر است.
● اطلاعات بیشتر درباره فنچ (فنچ)
در سهره راه راه نیز همانند طوطی استرالیایی ، جهشهایی که روی می دهد سبب ایجاد رنگهای جدید نمی شود، بلکه فقط شدت رنگهای بدن پرنده را کم و زیاد می کند. از جفت شدن سهره راه راه با سهره خاکستری معمولی ، نوعی به نام نقره ای و از جفت شدن سهره راه راه با سهره حنایی ، نوعی به نام کرم رنگ پدید می اید.
در سهره راه راه هر یک از این رنگها در زمینه سفید پرهای پرنده ، به همراه نقش و نگارهای مختلف و متعددی خودنمایی می کنند.با وجودی که تعدادی از انواع این پرنده نظیر پرنده نوک طلایی حتی در حال حاضر نیز نایاب هستند، اما امروزه پرنده های دیگری مثل انواع تاجدار پراکندگی بیشتری یافته اند. در این پرنده نیز درست شبیه انواع (جهش یافته) مشابه سایر گونه ها ، پرنده های تاجدار را هیچ گاه با یکدیگر جفت نمی کنند. بلکه همیشه یک پرنده تاجدار را با یک پرنده فاقد تاج تلاقی می دهند. پرنده های تاجدار و انواع رنگارنگ را می توان با پرنده های مختلف از هر رنگی که باشد، جفت انداخت.
از سهره های (فنچ) راه راه می توان به طور مرتب در خانه جوجه گرفت. فقط لازم است قفس مخصوص تولید مثل که دارای یک اشیانه و یا حتی یک سبد مخصوص اشیانه سهره هاست، برای این پرنده فراهم شود.
باوجود این ، پس از اتمام ساخت اشیانه و گذاشتن تخمها در ان، از دادن مواد مخصوص اشیانه سازی به پرنده خودداری کنید. در غیر اینصورت پرنده به اشیانه سازی ادامه می دهد به طوری که حتی روی تخمهای خود را نیز کاملا می پوشاند. تحت شرایط طبیعی این پرنده تا ۶ تخم می گذارد که پس از ۱۲ روز این تخمها به جوجه تبدیل می شوند.
دراین پرنده ها، هم نر و هم ماده روی تخم می خوابند.
هر روز غذای تازه مخصوص جوجه ها را در اختیار انها قرار دهید و عصر همان روز پیش از انکه باقیمانده غذا ترش شود، انرا از قفس خارج کنید. با اینکار سلامتی جوجه های خود را تامین خواهید کرد. جوجه های جوان در ۱۸ روزگی توانایی پرواز پیدا می کنند و بعد از ۲ هفته می توانند مستقلا و بودن کمک پدر و مادر غذا بخورند.
دراین مرحله، پرندگان بالغ (والدین) مجددا به اشیانه سازی می پردازند. به همین علت دراین زمان باید پرندگان جوان را از قفس خاج کرد.
هیچ گاه از یک سهره ماده بیش از سه دوره متوالی جوجه نگیرید، چراکه این عمل موجب می شود پرنده به بیماری چسبندگی تخم دچار شود. برای جلوگیری از بروز چنین حالتی باید اشیانه و ضمایم ان را از قفس خارج کرد.
پرنده ای که دچار این حالت شده است، نمی تواند تخم بگذارد و به همین علت تخم داخل بدن پرنده باقی مانده و خارج نمی شود. بروز چنین حالتی بخصوص در پرندگان کوچک ممکن است کشنده باشد. تحت شرایط طبیعی نگهداری از فنچ های راه راه در منزل بسیار اسان است. از طرف دیگر می توان با موفقیت از این پرنده در منزل جوجه گرفت.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






????????: فنچ, ,

?
????? ?????

» <-PostTitle-> ( <-PostDate-> )

?????
????????
?? ??? ????
????????