آپدیت اندروید 4 برای برخی از مدل های Xperia سونی اریکسون
در CD نرم افزاری که به همراه گوشی های سونی اریکسون ارائه می شود، نرم افزار Update Manager وجود دارد. (یا به صورت جداگانه، و یا به عنوان بخشی از PC Suite)
نسخه جدید از برنامه Windows Genuine Advantage Validation
کمپانی Microsoft که تولید کننده Windows است برای مقابله با کسانی که از ویندوز های کپی شده که در آن ها قوانین CopyRight رعایت نشده است اقدام به ارائه ویندوزهای Genuine کرده است و در حقیقت ویندوزهایی توانایی Update شدن را دارند که از این دسته باشند. هنگامی که به اینترنت متصل هستید از طریق ارسال فایل های Update به ویندوز شما ، این مسئله توسط Microsoft چک می شود که آیا ویندوز را خریداری کرده اید یا از CD های کپی شده استفاده نموده اید و در صورتی که از ویندوز های کپی شده استفاده کرده باشید برای شما دائماً پیام Genuine نمایش داده می شود که با پرداخت مبلغی ویندوز شما نیز قانونی شود. برای اینکه این هزینه را متحمل نشوید یک کرک برای شما تهیه کرده ایم که با اجرای آن تنها در مدت چند ثانیه قانونی کردن ویندوز را به چشم می بینید و شما توانایی دریافت بروزرسانی ها را از سایت مایکروسافت خواهید داشت. این نرم افزار کاربردی برای ویندوز ایکس پی و ویندوز ویستا تهیه شده است.
همانطور که اطلاع دارید پس از مدتها انتظار، پیشنمایش نسل بعدی سیستم عامل ویندوز، با نام "ویندوز 7" در تاریخ 7 ژانویه 2009 عرضه شد. به گفته اکثر کارشناسان ویندوز 7 بسیار بهتر از ویستا بوده و طراحان موفق به برطرف کردن مشکلاتی شدهاند که کاربران سیستم مذکور را به ستوه آورده و ناراضی کرده بود. بنا بر پیشبینی ها و گفتههای مسئولان مایکروسافت نسخه نهایی ویندوز 7 در تابستان 2009 عرضه خواهد شد.
همانطور که می دانید برای تقسیم کردن هارددیسک به درایوهای مختلف با حجم های مختلف عملی انجام می گیرد به نام پارتیشن بندی. این عمل را می توان توسط نرم افزار های مختلفی انجام داد. اما خود ویندوز 7 قابلیتی دارد که توسط آن می توانید بدون نیاز به نرم افزار خاصی و از داخل خود ویندوز عمل پارتیشن بندی را انجام دهید. علاوه بر این توسط این امکان ویندوز 7 می توانید نام درایوهای هارددیسک را تغییر دهید.
در بخش اول، مفاهيم اوليه تکنولوژی XML بررسی و پس از معرفی خانواده بزرگ تکنولوژی های مرتبط با XML ، سه استاندارد لازم بمنظور تعريف نوع سندهای XML تشريح گرديد ( XML ، NameSpace و XML-Schema ( و يا DTD) ) . در بخش دوم به بررسی نحوه انتشار سندهای XML اشاره گرديد . در اين بخش ،نحوه پردازش سندهای XML و دلايل توجه جدی به اين تکنولوژی ، تشريح می گردد .
پياده کنندگان نرم افزار در زمان استفاده از XML علاقه مند به کار در دو سطح متفاوت می باشند : پردازش های سطح پائين و پردازش های سطح بالا. در پردازش های سطح پائين ، تمام سند خوانده شده و به بخش های مورد نظر برای پردازش ، تقسيم می گردد . در پردازش های سطح بالا ، از ابزارهای لازم برای انجام فعاليت های سطح پائين استفاده شده و در برخی حالات نيز لازم اس
XML چيست و چرا دارای اهميت فراوان است ؟( بخش دوم )
در بخش اول، مفاهيم اوليه تکنولوژی XML بررسی و پس از معرفی خانواده بزرگ تکنولوژی های مرتبط با XML ، سه استاندارد لازم بمنظور تعريف نوع سندهای XML تشريح گرديد ( XML ، NameSpace و XML-Schema ( و يا DTD) ) . در بخش دوم به بررسی نحوه انتشار سندهای XML خواهيم پرداخت .
XML چيست و چرا دارای اهميت فراوان است ؟( بخش اول )
تاکنون مقالات فراوانی در باره XML نوشته شده است، اغلب مطالب عنوان شده صرفا" بر روی يک موضوع خاص تمرکز داشته و از زاويه ای کاملا" اختصاصی و در عين حال محدود به بررسی تکنولوژی XML پرداخته و بندرت به موارد اساسی و خانواده بزرگ استاندارهای XML اشاره شده است. در اين مقاله عناصر کليدی مرتبط با تکنولوژی XML تشريح و ارتباط آنها تبين و جايگاه هر يک از آنها برای پياده کنندگان و طراحان برنامه های اطلاعاتی تشريح می گردد. پس از مطالعه اين مقاله ، خوانندگان با استانداردهای کليدی : XML,XSL,XML-Schema,DOM,SAX,Namespace,XLink بهمراه تکنولوژی های مربوطه آشنا خواهند شد
قبل از اينکه با تکنولوژی فوق آشنا گرديم ،لازم است نسبت به موارد ذيل به ميزان قابل قبولی شناخت اوليه ای وجود داشته باشد. ▪آشنائی با وب ، ،Html و اصول ايجاد صفحات وب ▪زبانهای اسکريپت نظير جاوااسکريپت و يا Vbscript ▪اصول اوليه اسکريپت های مبتنی بر سرويس دهنده
در بخش اول ، به بررسی ضرورت های حرکت به سمت ASP.NET و معرفی ساختا ر اوليه تکنولوژی فوق و در بخش دوم تغييرات اساسی بوجود آمده در ASP.NETنسبت به ASP کلاسيک، تشريح گرديد. در بخش سوم ، به بررسی ساير موارد موجود در زمينه گذر از ASP کلاسيک و حرکت بسمت ASP.NET پرداخته می گردد .
در بخش اول ، به ضرورت های حرکت به سمت ASP.NET اشاره و با ساختار و معما ری اوليه آن نيز آشنا شديم . در بخش دوم به بررسی تغييرات اساسی ايجاد شده در ASP.NET نسبت به ASP کلاسيک ، اشاره می گردد
پياده سازی نرم افزار تحت وب دارای سابقه ای چندين ساله بوده و تا کنون دستخوش تحولات متعددی گرديده است . تمامی تحولات بوجود آمده ، ريشه در سير صعودی نيازها ومطرح شدن انتظارات جديد از اينترنت و مهمترين سرويس آن يعنی وب دارد. اگر سال 1996 ميلادی را نقطه عطفی در زمينه طراحی و پياده سازی نرم افزارهای تحت وب بدانيم ، قطعا" می بايست به نقش تکنولوژی های متفاوت که امکان خلق آثار نرم افزاری بر روی بستر وب را فراهم نموده اند ، مرور مجددی داشت .
نسبت دهی داده در فرم های وب بممنظور نمايش داده در فرم های وب ، می توان کنترل ها را به منابع داده نسبت داد. نسبت دهی داده در فرم های وب با ساير فرم ها ، نظير فرم های تحت ويندوز کاملا" متفا وت است . در اين مقاله به بررسی فرآيند فوق در فرم های وب و نحوه مشخص نمودن آنا ن برای کنترل ها ی متفاوت خواهيم پرداخت . ????????: نسبت دهی داده در فرم های وب ,
گرامر فرم های وب يک صفحه فرم وب ،فايلی متنی با انشعاب aspx است .در فايل فوق علاوه بر درج متن و محتويات ايستا ، می توان از هشت نوع گرامر متفاوت برای درج محتويات پويا استفاده نمود. جداول زير ويژگی هر يک از گرامر های موجود را نشان می دهند.
يک صفحه فرم وب دارای دو بخش ويژوال ( تگ های HTML ،کنترل های سرويس دهنده و متن های ايستا ) و صفحه مربوط به منظق برنامه نويسی است . هر يک از بخش های فوق در يک فايل جداگانه ذخيره خواهند شد . عناصر ويژوال در فايلی با انشعاب aspx . و کدها در فايل مجزائی با انشعاب ( aspx.vb , aspx.cs )
استراتژی دستيابی به داده ها در وب در زمان طراحی و پياده سازی يک برنامه تحت وب و بمنظور دستيابی به داده ها ، چالش های متعددی وجود دارد: نحوه ارتباط با يک منبع داده ، نحوه ذخيره سازی داده ها در زمان رفت و آمد صفحات بين سرويس گيرنده و سرويس دهنده ، محل ذخيره سازی داده ها در صورت تاکيد بر ذخيره سازی داده ها و ... . نحوه برخورد با چالش های فوق و انتخاب راهکارهای متاسب ، در طراحی و پياده سازی يک برنامه تحت وب تاثيرات خود را بدنبال داشته و می تواند در نحوه اجراء و کارائی برنامه ، پيامدهای مستقيمی را داشته باشد ????????: استراتژی دستيابی به داده ها در وب, ,